Társoldalunk:

A fél arcát nem érzi a Fradi ellen agyrázkódást szenvedett focista

2019.02.23. 22:33

Kórházba kellett szállítani a Puskás Akadémia játékosát, Hegedűs Jánost, aki a Ferencváros ellen 4-0-ra elveszített bajnokin agyrázkódást szenvedett egy ütközés során, és további vizsgálatok várnak rá, mivel a fél arcát nem érzi jelenleg.

Ijesztő jelenetek játszódtak le a Ferencváros – Puskás Akadémia mérkőzés 30. percében. Az előző év góljának szerzője, Sigér Dávid egy fejpárban során összeütközött az ellenfél játékosával, Hegedűs Jánossal, aki mozdulatlanul terült el a földön. Az eszméletlenül fekvő 22 éves védőt percekig ápolták az orvosok, végül hordágyon, nyakmerevítőben vastaps közepette vitték le a pályáról – helyette Poór Patrik állt be.

Leviszik a pályáról a sérült felcsúti Hegedűs Jánost a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia mérkőzésen a Groupama ArénábanForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A Csakfoci.hu helyszíni információi szerint Hegedűs János agyrázkódást szenvedett, azonnal kórházba szállították,ahol további – többek között röntgenvizsgálat vár rá. A történtek után a Puskás Akadémia vezetőedzője, Radoki János beszélt a lapnak a játékos állapotával kapcsolatban. 

„Igen, jelenleg is a kórházban van, és CT-vizsgálat vár rá. Egyelőre ma a kórházban kell maradnia, pontos diagnózist még nem tudunk, de annyi biztos, hogy a fél arcát nem érzi.""A kispadról pontosan nem láttuk, hogy mi történt. Az biztos, hogy a jövő héten nem fog játszani, és csak reméljük, hogy nincs nagy baj" – árulta el az edző.