Neymar is megtapsolná a dán csodatini gólját - videó

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar gestures ahead of the French L1 football match Bordeaux vs Paris Saint-Germain (PSG), on December 2, 2018 in Bordeaux, southwestern France. (Photo by NICOLAS TUCAT / AFP)
Vágólapra másolva!
Az FC Nordsjaelland 19 éves támadója, Andreas Skov Olsen két gólt lőtt szombaton a Vejlének, melyek közül az egyiket érdemes többször is megnézni. 

Egészen pontosan nem is magát a gólt, hiszen egy viszonylag jó bal lábbal megáldott élvonalbeli focistától nem olyan nagy dolog, hogy a tizenhatos vonaláról becsavarja a labdát a jobb alsó sarokba. Inkább a labdaátvételre hívnánk fel a figyelmet, mert ilyet még a latin bajnokságokban is ritkán látunk, nemhogy Dániában:

Az elkövető a dán foci aktuális csodagyereke, Andreas Skov Olsen. Az 1999-es születésű fiatalember már 17 évesen bemutatkozott a Nordsjaelland első csapatában. A dán korosztályos válogatottakat sorra növi ki, 2017-ben előbb az U18-ban, majd az U19-ben (10 meccs, négy gól), majd már az U21-ben (5/1) is számítottak rá. Az idei szezonban lett stabil tagja klubja első csapatának, amit kivételes teljesítménnyel hálál meg: 23 forduló után 15 góllal második a bajnoki góllövő listán a 21 gólos Robert Skov mögött.