Messi mellett észre sem vettük Dembélét, pedig ezt látni kell! - videó

fbl Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (R) celebrates with Barcelona's French forward Ousmane Dembele after scoring a goal during the Spanish league football match between Sevilla FC and FC Barcelona at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla on February 23, 2019. (Photo by JORGE GUERRERO / AFP)
Vágólapra másolva!
Lionel Messi csodálatos játékával verte meg szombaton délután az FC Barcelona a Sevillát. A találkozón azonban nem csak a három gólt és egy gólpasszt jegyző argentin mutatott említésre méltó dolgokat.

Mindenki lehet peches, persze, de egy 105 millió eurós, vb-győztes focistától ennél azért mégis többet várnánk. Szegény Dembélét megzavarhatta, hogy Luis Suárez tálcán kínálta neki a gólszerzés lehetőségét, és mindjárt két luftot is rúgott, hogy utána ritka ügyetlenül próbálja eladni, hogy büntetőt érően buktatták az öt és felesen. Ez sem jött neki össze.

De hogy jót is írjunk a 21 éves korára nagyszerű karriert befutó fiatalemberről: 2-1-es hazai vezetésnél Lionel Messi második gólja előtt ő adta a gólpasszt.