Vágólapra másolva!
A Chelsea tizenegyesekkel kapott ki a Manchester Citytől a Ligakupa döntőjében. Maurizio Sarri csapata nem játszott rosszul, de erről senki nem beszél, hála a londoni csapat kapusának.

A Chelsea méregdrága kapusa, a spanyol Kepa Arrizabalaga nem volt hajlandó lejönni a pályáról a Manchester City elleni Ligakupa-döntő hosszabbításában. A londoniak menedzsere, Maurizio Sarri dührohamot kapott, majd később elmondta, csupán félreértésről volt szó. Kepa is megszólalt a meccs után, azt mondta, nem Sarri ellen irányult, amit tett.

Kepa Arrizabalaga és David Luiz értekeznek a cseréről Forrás: AFP/Adrian Dennis

„Tudom, kívülről nem tűnhetett a legelőnyösebbnek az, ami történt. Beszéltem a menedzserrel a lefújás után, egyszerű félreértésről volt szó. Megértem, hogy most mindenhol erről beszélnek, de nem a menedzser ellen irányult az, amit tettem" – mondta a kapus.

„Kétszer kellett ápolnia az orvosi csapatnak, a mester azt gondolta, nem tudom folytatni. Két-három perc telhetett el, ameddig visszatértek a kispadhoz. A menedzser azt hitte, nem tudom folytatni, azt jeleztem neki, hogy minden rendben van."

David Luiz, a Chelsea brazil védője a pályán próbálta jobb belátásra bírni Kepát még a pályán, de rá sem hallgatott a spanyol.

„Csak annyit mondtam neki, hogy tartsa tiszteletben az edzői döntést. Nem tudom, a sérülés lett volna-e a csere oka vagy taktikai cseréről lett volna szó, de szerintem inkább a sérülésről lehetett szó. Kepa azt mondta, jól van, néha nincs túl sok idő részletesen elmesélni mindent a pályán" – mondta Luiz.