Kepa, takarodj - mondják a Chelsea-szurkolók

Horizontal
Chelsea's Spanish goalkeeper Kepa Arrizabalaga (L) talks with Chelsea's Brazilian defender David Luiz (R) as he remains on the pitch despite an attempt to substitute him for Chelsea's Argentinian goalkeeper Willy Caballero during the English League Cup final football match between Manchester City and Chelsea at Wembley stadium in north London on February 24, 2019. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Chelsea-szurkolók Kepa Arrizabalaga távozását követelik.

A spanyol kapus a vasárnap esti Chelsea-Manchester City Ligakupa-döntő hosszabbításában Maurizio Sarri vezetőedző utasítása ellenére sem volt hajlandó lejönni a pályáról. A meccs után Kepa és Sarri is arról beszélt, hogy félreértés történt, a szurkolók szerint azonban a 24 éves játékos tiszteletlenül viselkedett, és nem méltó rá, hogy a Chelsea-ben futballozzon.

Kepa nem volt hajlandó elfogadni a cserét Forrás: AFP/Adrian Dennis

A „Kepa, távozz" kijelentések még a szofisztikáltabbak közé tartoznak, egyesek „egocentrikus szörnyetegnek" nevezik a kapust, mások szerint pedig jobban tenné, ha „eltakarodna" a kluból, persze csak az után, hogy bocsánatot kér edzőjétől.

Mindenki kíváncsian várja az ügy folytatását, hogy a Chelsea vajon Kepáról, vagy az utóbbi hetekben szintén kikezdett Sarriról mond le.