Társoldalunk:

Két korábbi nagy kedvenc is visszatért a MOL Vidhez

2019.02.26. 16:23

Visszatért a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Mol Vidihez a portugál Filipe Oliveira, a klub korábbi focistája, de a címvédőnél öt és fél évet eltöltő támadón kívül a fehérváriakat korábban megbízott vezetőedzőként is segítő Pető Tamás is a csapat játékosmegfigyelője lett.

A két korábbi játékos mellett Darázs Tamás is a scout-csapatot fogja erősíteni a jövőben, ő az ETO FC Győrtől tette át székhelyét Szeékesfehérvárra – számolt be a vidi.hu. 

Filipe Oliveira (felül) játékosmegfigyelőként segíti a ViditForrás: MTI/Beliczay László

"A scouting-hálóztatunk bővítése egy hosszútávú projekt, amelynek egyik lépcsőfoka, hogy tavaly óta a háttérben már technikai játékosmegfigyelők is segítik a munkánkat, a legújabb lépés pedig az, hogy három főállású scout is csatlakozott a stábhoz. Pető Tamás Filipe Oliveira és Darázs Tamás személyesen térképezi fel az általunk figyelt játékosokat. Talán szurkolóink is emlékeznek, Olitól úgy köszöntünk el két éve, hogy, amikor befejezi pályafutását, várjuk vissza a klubhoz - ez nemcsak egy üres szólam volt részünkről. Nagyon gyorsan megállapodtunk vele, nagy ambicókkal tért vissza a Vidihez, nem meglepetés, hogy kapcsolatai révén ő elsősorban az ibériai térségért felel majd. Pető Tamás feladatkörébe a klasszikus megfigyelői feladatokon kívül a kölcsönjátékosok fejlődésének követése is beletartozik majd, a felvidéki származású Darázs Tamás pedig elsősorban a környező országokért lesz felelős" - nyilatkozta a megfigyelő-hálózat bővüléséről a Vidi sportigazgatója, Kovács Zoltán a klub honlapjának.