A DVSC-t megizzasztotta az NB III-as csapat, felcsúti csoda az MK-ban

Pintér Ádám, Debreceni VSC, Ajka, labdarúgás
Az ajkai Kenderes Zoltán (b) és a debreceni Pintér Ádám a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében játszott Debreceni VSC - FC Ajka visszavágó mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. február 26-án
Vágólapra másolva!
A Debrecen hazai döntetlennel, a Puskás Akadémia FC pedig idegenbeli győzelemmel jutott tovább kedden a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjéből, míg a Mezőkövesd a 91. percben szerzett góllal búcsúztatta a Haladást. 

A DVSC a vendégként 3-2-re megnyert első mérkőzés után a hazai visszavágón 1-1-es döntetlent játszott a harmadosztályú FC Ajkával.

Az ajkai Kenderes Zoltán (b) és a debreceni Pintér Ádám a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében játszott Debreceni VSC - FC Ajka visszavágó mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. február 26-án Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Az előző idényben döntős Puskás Akadémia FC a házigazdaként 2-1-re elveszített első találkozót követően az albán Liridon Latifi mesterhármasával 3-1-re győzött a Paksi FC otthonában.

A bajnokságban sereghajtó Szombathelyi Haladás a Magyar Kupában sem tudott vígasztalódni, hiába játszott idegenben gólnélküli döntetlent Horváth Ferenc csapata, hazai pályán 1-0-ra kikapott a 91. percben szerzett mezőkövesdi góllal.

A negyeddöntő sorsolását szerdán este tartják.

További részletek hamarosan!

Eredmények, nyolcaddöntő, visszavágók:
Paksi FC-Puskás Akadémia FC 1-3 (1-1)
Továbbjutott: a Puskás Akadémia 4-3-as összesítéssel.
Debreceni VSC-FC Ajka (NB III) 1-1 (0-0)
Tj.: a Debrecen 4-3-as összesítéssel.
Szombathelyi Haladás-Mezőkövesd 0-1 (0-0)
Tj.: a Mezőkövesd 1-0-s összesítéssel.