Vágólapra másolva!
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének a visszavágóján a Ferencváros fantasztikus Fernando Gorriarán-góllal szerzett vezetést a Kisvárda otthonában, majd a hazai csapat Gheorghe Grozav panenkás büntetőjével egyenlített (1-1). 

A Fradi az első mérkőzésen a Groupama Arénában 2-0-ra nyert a Kisvárda ellen Davide Lanzafame és Böde Dániel találatával, így jó helyzetből várhatta a visszavágót. A mérkőzés első 30 perce nem sok izgalmat hozott, viszont a 33. percben biztosan felforrósította a didergő nézőket:

Fernando Gorriarán a felezővonalat éppen csak átlépve ívelt a jobb felső sarokba.

Az első félidő folytatásban előbb Böde Dániel is betalált, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette, majd a fantasztikus gólt szerző uruguayi középpályást sérülés miatt le kellett cserélni, így Szerető Krisztofer is lehetőséget kapott.

A második félidőnek sokáig edzőmeccs jellege volt, egészen a 66. percig, amikor Brana Ilics lövésébe Marcel Heister ért bele kézzel a tizenhatoson belül,

a büntetőt Gheorghe Grozav lőtte panenkás mozdulattal Dibusz Dénes kapujába.

A meccs hajrájában még Bőle Lukács csúnyán belerúgott Bohdan Melnyikbe, amiért azonnali piros lapot kapott, ám a lényegen ez nem változtatott, a Fradi 3-1-es összesítéssel jutott tovább a Magyar Kupában.

Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó:
Kisvárda Master Good-Ferencváros 1-1 (0-1)
Továbbjutott: a Ferencváros 3-1-s összesítéssel