Vágólapra másolva!
A Real Madrid kirúgta Álvaro Benitót, a Juvenil B edzőjét, aki nyíltan kritizálta a felnőtt csapat játékosait a Barcelonától elszenvedett 3-0-s vereség után.

„Viníciust lehet dicsérni, ugyanakkor hihetetlen, hogy egy ilyen fiatal gyerek legyen a Real húzó embere a Barca ellen. Sokan elmaradtak az elvárható szinttől: Casemiro nálam egy percet nem kapna, Kroos, amikor megy a szekér, akkor brillírozik, ha a csapatnak nem megy, akkor észrevehetetlen, nem tud segíteni. A Barca első két gólja teljesen elkerülhető volt, de egyszerűen a játékosok nincsenek formában. Ramos, most nem tudom, hogy azért-e, mert Casemiróval ütközött az első félidőben és sérülten folytatta a párharcot, vagy csak szimplán fáradt volt, de csak nézte Suárezt, amikor az lecsapott. Így nem lehet" – mondta Benito, a 16-17 éves korosztály edzője a Radio SER adásában.

Álvaro Benito (jobbra) és Raúl González Forrás: as.com

Benito helyét a Real klublegendája, Raúl González veszi át.

A madridiak szerdán kis túlzással lefocizták a Barcát az első félidőben, de a fordulás után Luis Suárez 2,5 helyzetből három gólt lőtt, így a Barca 4-1-es összesítéssel jutott a Király-kupa döntőjébe, ahol a Valencia lesz az ellenfele.

Forrás: La Liga Loca/Fb