Társoldalunk:

Súlyos sérülést okozott a láncfűrész a magyar focistának

2019.03.02. 07:43

Abszurd körülmények között veszítette el egyik legjobb góllövőjét a Jász-Nagykun-Szolnok megyei másodosztályban szereplő Tiszaföldvár VSE.

Molnár Márk súlyos balesetet szenvedett, amelyben majdnem odalett a jobb lába. A fiatal csatárt nem a focipályán érte a baj, egy láncfűrésszel belevágott a sípcsontjába.

A Tiszaföldvár VSE csatára bízik benne, hogy visszatérhet még a focipályáraForrás: Tömösközi/Blikk

„Volt már korábban is láncfűrész a kezemben, de most valamiért lecsúszott a fáról a szerszám, bele a jobb lábamba, térd alatt. Óriási fájdalmat éreztem, de szerencsére ott volt velem az édesapám, aki azonnal kihívta a mentőket – mesélte a Blikknek Molnár Márk, akit nemrég engedtek ki a kórházból. A jobb lábát egy hatalmas heg csúfítja. – Két csavarral rögzítették a csontot a lábamban, még legalább két hónapig nem állhatok rá. Most itthon pihenek, március 14-én megyek vissza kontrollra, utána tudnak az orvosok pontosabbat mondani a rehabilitációmról, vagy egyáltalán arról, mikor állhatok ismét lábra. A focinak minimum egy évre búcsút inthetek, addig a csavarokat sem szedik ki."

Molnár kiesése jelentős probléma a Tiszaföldvár számára, mert a házi góllövőlistán a második helyen állt.

„Voltak már meglátogatni a csapattársak és az edzőm is, mindannyian megnyugtattak, várnak vissza a pályára – tette hozzá a spanyol Barcelonának drukkoló támadó. – A sérülés miatt nem kell aggódnom, hogy kirúgnának a munkahelyemről, erdészmunkákat végzek, de a baleset nem meló közben történt velem, hanem a szabadidőmben."

Csúnya seb csúfítja Molnár Márk lábát, hónapokig nem is terhelheti a sérült testrésztForrás: Blikk

A feljutásért küzdő, az első helytől mindössze egyetlen pontra lévő tiszaföldváriak elveszítettek egy gólerős csatárt, de nyertek egy szurkolót, mert Molnár a betegágyáról is szorít a csapatnak.

„Nagyon örülök, hogy sikerült az első tavaszi bajnokin nyernünk és egyben szeretném megköszönni az egész gárdának, hogy értem harcolt a mérkőzésen – mondta Molnár. – Ez rendkívül jólesett, és még több erőt ad a folytatáshoz. Én pedig miattuk is küzdök majd a rehabilitáción, hogy minél hamarabb visszatérjek közéjük, és jó játékkal, valamint gólokkal háláljam meg az együttérzésüket."