Vágólapra másolva!
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United decemberben kinevezett edzője továbbra is szállodában lakik, pedig Cheshire-ben van egy 4 millió fontot érő villája. Azonban nem költözhet haza, mert a házat jelenleg a Liverpool hátvédje, a holland Virgil Van Dijk bérli.

Ole Gunnar Solskjaert decemberben nevezték ki a Manchester United élére, igaz a megbízása csak a szezon végéig szól. Azonban a United feltámadt a norvég szakember irányítása alatt, így nehezen elképzelhető, hogy nyáron mást nevezzenek ki a helyére.

A Manchester United legendája az elmúlt hónapokat José Mourinhóhoz hasonlóan a Lowry hotelben töltötte, pedig Cheshire-ben van egy 4 millió fontot érő villája. Egyelőre viszont nem költözhet haza, mert azt a Liverpool holland védője, Virgil van Dijk bérli.

Ole Gunnar Solskjaer és Virgil Van Dijk kézfogója a februári Manchester United-Liverpool meccs után Forrás: premierleague.com

Solskjaer korábban el akarta adni az öt hálószobás, három és fél holdas telket, de nem érkezett rá vevő, ezért egy cégen keresztül kiadta, mivel nem gondolta, hogy ilyen hosszú időre visszatér Manchesterbe.

A házat bérbeadó cég egyik munkatársa a The Sunnak elmondta, hogy Solskjaer valószínűleg soha nem gondolta, hogy visszajön Manchesterbe, így most roppant ironikus, hogy nem térhet vissza a saját házába. Néhányan viszont azon élcelődnek, hogy épp a Manchester United legnagyobb riválisának az egyik játékosa a bérlő.

Solskjaer elődje, José Mourinho több mint két és fél évig volt a MU edzője, ez idő alatt végig a Lowryban lakott, ami a klubnak 800 ezer fontjába került.