Solskjaer Fergusonnal ünnepelte a PSG kiejtését

Horizontal
Manchester United football club manager Sir Alex Ferguson (R) talks with player Ole Gunnar Solskjaer as the team train at the Carrington training ground in Manchester, north-west England, 06 November 2007, ahead of their UEFA Champions League football match against Dynamo Kiev in Manchester, 07 November. AFP PHOTO/PAUL ELLIS (Photo by PAUL ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Szerdán este a Manchester United 3-1-re legyőzte a Paris Saint-Germaint a Parc des Princes stadionban, ezzel drámai körülmények között kiejtette a nyolcaddöntőből a Bajnokok Ligája egyik legnagyobb esélyesét. A találkozó után a manchesteri csapat csodaedzője, Ole Gunnar Solskjaer mentorával, Sir Alex Fergusonnal és a klub másik legendájával, a francia Éric Cantonával ünnepelte a győzelmet.

A Manchester United a hosszabbításban csikarta ki a győzelmet, ahogy azt az 1999-es BL-döntőben is tette a Bayern München ellen, amikor Sir Alex Ferguson ült a kispadon.

A legendás skót menedzser elkísérte a párizsi visszavágóra a csapatot, a lefújás után pedig együtt ünnepelte a sikert korábbi játékosával, Ole Gunnar Solskjaerral és egy másik manchesteri ikonnal, Éric Cantonával.