Ronaldóék nélkül is négyet lőtt a Juventus

fbl Horizontal
Juventus' Italian forward Moise Kean (C) celebrates with (From L) Juventus' Italian defender Leonardo Spinazzola, Juventus' French midfielder Blaise Matuidi and Juventus' Italian forward Federico Bernardeschi after opening the scoring during the Italian Serie A football match Juventus vs Udinese on March 8, 2019 at the Juventus Allianz stadium in Turin. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus hazai pályán 4-1-re győzött az Udinese ellen az olasz bajnokság 27. fordulójában nyitómeccsén.

Az Atlético Madrid elleni BL-visszavágóra készülő torinói csapat meglehetősen tartalékos összeállításban lépett pályára, Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Mario Mandzukic, Giorgio Chiellini és Leonardo Bonucci is csak a kispadon kezdett (Ronaldo be sem állt).

A 19 éves Kean duplázott az Udinese ellen Forrás: AFP/Miguel Medina

Az Udinese legyőzése azonban még így sem okozott gondot, a Juventus már a szünetre kétgólos előnybe került a 19 éves Moise Kean duplájának köszönhetően, majd a második félidőben Emre Can (büntetőből) és Blaise Matuidi is betalált. A vendégek szépítő gólját Kevin Lasagna szerezte.

A Juventus továbbra is veretlen az olasz bajnokságban, az előnye pedig 19 pont az egy meccsel kevesebbet játszó Napoli előtt.

Összefoglaló ITT.