Florentino Perez kitalálta, hogyan mentse meg a Real Madridot

fbl Horizontal
The score board is pictured during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Real Madrid CF and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 5, 2019. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
Kész terve van Florentino Pereznek arra, hogyan mentse meg klubját. A Real Madrid elnöke spanyol lapinformációk szerint azonnal megválna Santiago Solaritól, és nem akárkit hozna a helyére. Nem akárkiket - egészen pontosan. 

A TeleMadrid úgy tudja, Santiago Solarit napokon belül meneszthetik, helyére pedig mindjárt ketten érkeznének. Habár korábban hetekig arról szóltak a pletykák, hogy José Mourinho visszatér az Interhez, a legfrissebb hírek szerint Madridban folytathatja a decemberben csapat nélkül maradt edző.

Zinédine Zidane tavaly nyáron mondott le a Real Madrid vezetőedzői posztjáról Forrás: AFP/Eric Feferberg

A spanyol lap azt írja, már csak néhány dologban kell megegyezniük, és a portugál szakember a 2010 és 2013 közötti időszak után újra a Realt irányíthatja.

A hosszú távú megoldás azonban nem ő, hanem egy másik régi-új edző, Zinadine Zidane lehet a madridiak számára. Állítólag már fel is vette vele a kapcsolatot Perez, de a francia csak később, nyugalmasabb időszakban venné át a csapatot.

Az Ajax elleni 1-4 lehetett az utolsó csepp a pohárban Forrás: AFP/Javier Soriano