Társoldalunk:

Újra keresztezhetik egymást Zidane és Ronaldo útjai

2019.03.12. 10:15

Zinedine Zidane nem sokkal azt követően tért vissza a Real Madridhoz, miután Cristiano Ronaldo bejelentette egyik üzleti vállalkozása madridi terjeszkedését. Lehet, hogy a kopasz francia döntése mögött nem csak sportszakmai szempontok húzódtak meg?

Bizarr, de annál szórakoztatóbb egybeesésre figyelhetünk fel Zinedine Zidane (edzőként) második madridi munkavállalásával kapcsolatban. Nem sokkal korábban látott ugyanis napvilágot a hír, miszerint Cristiano Ronaldo bővíti az eddig csak Portugáliában aktív, Insparya Group nevű szépségklinikáját, melyet párjával, Georgina Rodriguezzel alapított.

Ronaldóné a cég egyik vezetője lesz:

Business day ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

A madridi cégbe indulásként 1,2 millió eurót tett be, a jövőben pedig további 25-30 milliót fog befektetni. A cégben a tervek szerint 150 dolgozót foglalkoztatnak majd.

És, hogy jön a képbe Zidane? Hát, úgy, hogy az Insparya Group egyik fő profilja a hajbeültetés, amit ebben az esetben talán nem is kell magyaráznunk, hogy miért jöhet kapóra a franciának. 

Talán nem is kell majd sorba állnia időpontértForrás: Anadolu Agency/2019 Anadolu Agency/Burak Akbulut

A szépészeti beavatkozás ára nagyjából 4000 euró (kb. 1,3 millió forint), biztos, hogy nem ez fogja eltántorítani a szakembert a műtéttől.

Ronaldo és Zidane madridi együttműködése remekül sikerült, hiszen 2016 és 2018 között három Bajnokok Ligáját, valamint egy-egy spanyol bajnoki címet, spanyol Szuperkupát, európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot nyertek a Real Madriddal.