Társoldalunk:

Napokon belül eldőlhet Solskjaer sorsa a Manchesternél

2019.03.12. 11:13

Angol sajtóértesülések szerint még márciusban bejelenthetik, hogy Ole Gunnar Solskjaer marad a Manchester United vezetőedzője.

A 46 éves szakember 2018 decemberében vette át ideiglenesen a menesztett José Mourinho helyét, azóta 18 mérkőzésen 14 győzelem, két döntetlen és két vereség a mérlege. A szurkolók már az első hetekben követelték, hogy erősítsék meg a pozíciójában, és szabaduljanak meg az „átmeneti” titulustól. 

Napokon belül bejelenthetik Solskjaer hosszabbításátForrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A hírek szerint erre még márciusban, egészen pontosan a 2020-as Európa-bajnokság első selejtezőablakában (március 21-26.) sor kerülhet. A United 16-án az FA-kupában a Wolverhaptonnal játszik, legközelebb pedig 30-án lép pályára a Premier League-ben a Watford ellen. A kéthetes szünet alatt a klubnak lesz ideje rendezni a sorokat, és ebbe Solskjaer szerződésének meghosszabbítása is „beleférhet”.

A Vörös Ördögök korábbi BL-hőse a tervek szerint a következő idényre is marad, norvég klubja, a Molde, amely elengedte erre az időszakra, körülbelül 8 millió fontot kap majd a Unitedtől.