Társoldalunk:

Szoboszlai: Örülök a gólpasszomnak, jó volt ennyi néző előtt játszani

2019.03.15. 07:05

A Salzburg együttese ugyan 3-1-re legyőzte hazai pályán a Napolit az UEFA Európa Liga nyolcaddöntőjének visszavágóján, ám ennek ellenére az olasz együttes lesz ott a legjobb nyolc között, köszönhetően az első mérkőzésen aratott 3-0-s sikerének. A hazaiaknál Szoboszlai Dominik kezdőként 74 percet töltött a pályán, és a magyar középpályás rögtön egy gólpasszal debütált első európai kupameccsén az osztrák csapat mezében.

„Örülök, hogy bemutatkoztam az Európa-ligában, és annak is, hogy gólpasszt tudtam adni, de sajnos ez sem volt elég. Pedig mindent megtettünk, hogy mi jussunk tovább a párharcból. Az egész mérkőzés máshogy alakulhatott volna, ha az olaszok nem találnak be az elején. Jó érzés volt ennyi néző előtt játszani, de igyekeztem a játékra koncentrálni" - mondta Szoboszlai Dominik a DIGI Sportnak a találkozót követően.

Fantasztikusan játszott a Napoli ellen Szoboszlai DominikForrás: Red Bull Salzburg/Twitter

Úgy gondolom, készen állok arra, hogy kezdjek a válogatottban, ám ez nem az én döntésem, hanem a szövetségi kapitányé – mondta a szakértői kérdésre a 18 éves középpályás, aki pár szót ejtett a mérkőzés utáni reakciókról is. – A csapattársaim gratuláltak a lefújást követően. Véleményük szerint nagyon jól játszottam, és remélik, hogy a jövőben még több lehetőséget kapok majd."