Társoldalunk:

Egészen elképesztő, amit az angol bíró művelt a 94. percben

2019.03.16. 19:07

Bizarr jelenet játszódott le az angol labdarúgó-bajnokság harmadik vonalában, az Oxford United–Bradford City mérkőzésen.

Mindkét alakulat a 24 csapatos League One utolsó negyedében foglalt helyet a találkozó előtt, és egészen a 94. percig 0-0-ra állt a találkozó. Ekkor a Bradford kihagyott egy hatalmas gólhelyzetet, a kontrából pedig gólt szerzett az Oxford. Andy Haines azonban visszavonta a másodpercekkel korábban megadott gólt, és büntetőt ítélt a túloldalon a Bradford javára. Amit azonban már nem végezhettek el a vendégek, Haines játékvezető azonban mindenkit őrületbe kergetve visszavonta a büntetőt, és mégis megadta a gólt.

Az eset a Bradford Twitterén. Fölötte a komment: a leginkább Bradford City-s dolog, ami valaha is történt a csapattal...

A meccset így 1-0-ra nyerte az Oxford, amelyik hat fordulóval a bajnokság vége előtt 43 ponttal felkapaszkodott a 19. helyre. A Bradford pedig 36 ponttal az utolsó helyen áll, és már a saját szurkolói is elkönyvelték a csapat kiesését a negyedik vonalba.