Társoldalunk:

A MU sztárja nemet mondott a válogatottságra

2019.03.17. 16:19

Victor Lindelöf, a Manchester United svéd védője lemondta a válogatottságot, így nem lesz ott a Románia és Norvégia elleni Európa-bajnoki selejtezőkön.

A svéd Footballskanalen című oldal információi szerint Lindelöf a szövetségnek jelezte, hogy hiába hívta be Janne Andersson szövetségi kapitány, nem lesz ott a március 23-i hazai, és a három nappal későbbi oslói mérkőzésen.

Na, ki van pont a képen?

A híroldal információi szerint "családi okokra hivatkozott" (felesége áprilisra van kiírva szülni), azonban a szakmai stábból senkivel nem beszélt, holott nem csak Andersson szövetségi kapitány próbálta számos alkalommal elérni, hanem mások is.

A Footballskanalen szerint a háttérben az állhat, hogy Andersson hosszas lebegtetés és többszöri egyeztetés után, mégsem hívta be a keretbe az Alavés támadóját, John Guidettit, aki köztudottan Lindelöf legjobb barátja. Pedig, ha Lindelöf kicsit távolabbról nézi a dolgokat, akkor ő is látná, hogy Guidetti az idei szezonban az Alavésben lejátszott 16 mérkőzésén mindössze egyetlen árva gólt lőtt – éppen most szombaton a ligautolsó Huesca elleni 31-es siker alkalmával.