Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic korábban egy nyilatkozatában kritizálta a Manchester United híres, '92-es korosztályát. A klub legendás alakja, Ryan Giggs éppen a United edzőpályáján készül, a walesi válogatott szövetségi kapitányaként, így kézenfekvő volt, hogy megkérdezik Ibrahimovic mondandójáról is.

"Nyilvánvalóan jobban ismeri a klubot, mint mi" - mondta szarkasztikusan Ryan Giggs.

Ibrahimovic nem kímélte a Beckham-féle legendás manchesteri csapat tagjait

Zlatan Ibrahimovic nem tesz féket a nyelvére, ha olyan témáról kérdezik, ami érdekli. És a Manchester United érdekli. Habár ő maga csak két szezont töltött a klubnál, könnyű szívvel kiosztja az 1992-es évfolyam legendáit. A '92-es évfolyam (Class of '92) néven emlegetik azt a hatfős csoportot, akik a Manchester United akadémiájáról kikerülve éveken át együtt játszottak, és érték el a klub történetének legnagyobb sikereit.

Ibrahimovic, aki 2016 és 2018 között szerepelt az Old Traffordon, azt nehezményezte, hogy még mindig túl sok szó esik a legendás menedzserről, Sir Alex Fergusonról és a klub korábbi legendái is túl sokat kritizálják a csapatot.

David Beckham, Paul Scholes, Gary Neville, Phil Neville, Nicky Butt és Giggs közül csak Butt dolgozik a klubnál, az akadémiai csapatnál, míg Giggs korábban David Moyes és Louis van Gaal stábjában vállalt munkát az Old Traffordon.

Ryan Giggs elemében volt Forrás: AFP/Geoff Caddick

"Ha már több ezer meccset lejátszottunk a csapatban, talán lehet véleményünk. Néha pozitív, néha negatív. Kétlem, hogy ennek bármi hatása lett volna a csapat szereplésére. A klub szurkolói vagyunk mind, akkor is, ha valaki éppen szakértőként dolgozik. Erről szól a futball, mindenkinek más a véleménye, de nyilván ő többet tud erről a klubról, mint mi" - mondta a Trinidad és Tobago elleni meccsük előtt Giggs.