Nem lesz gyászszünet a holland-fehérorosz Eb-selejtező előtt

Germany - Netherlands Sports soccer International matches DFB Germany (German) National team
19 November 2018, North Rhine-Westphalia, Gelsenkirchen: Soccer: Nations League A, Germany - Netherlands, Group stage, Group 1, 6th matchday in the Veltins Arena. The Dutch players Matthijs de Ligt (above, l-r), Daley Blind, Marten de Roon, Virgil Van Dijk, goalkeeper Jasper Cillessen, Memphis Depay (below, l-r), Georginio Wijnaldum, Denzel Dumfries, Steven Bergwijn and Frenkie De Jong stand together for a photo. Photo: Friso Gentsch/dpa
Vágólapra másolva!
A Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) közösségi oldalán adta a szurkolók tudtára, hogy nem készülnek gyászszünetet tartani a Fehéroroszország elleni csütörtöki Eb-selejtező előtt.

Egy Gerhard nevű felhasználó tette fel a kérdést a KNVB Twitter-oldalán, hogy a szövetség tervezi-e egyperces gyászszünet megtartását a hétfői utrechti terrortámadás áldozatainak emlékére? A szövetség szűkszavú válasza az udvarias köszönés után így szól: "Nem merült fel egyperces gyászszünet megtartás a csütörtöki, Fehéroroszország elleni mérkőzés előtt. De természetesen együttérzünk a szörnyű tett áldozatainak és sérültjeinek hozzátartozóival."