Fantasztikus világbajnoki gyűrűkkel lepte meg társait Paul Pogba

fbl Horizontal HEADSHOT
France's midfielder Paul Pogba attends a press conference in Clairefontaine-en-Yvelines, southwest of Paris, on March 20, 2019, as his team prepares for the upcoming Euro 2020 Group H qualification football matches against Moldova and Iceland. (Photo by Thomas SAMSON / AFP)
Vágólapra másolva!
Az NBA-ben vagy az NFL-ben nem szokatlan, hogy bajnoki gyűrűket kapnak a játékosok, most pedig a világbajnok francia focisták is csatlakozhattak a "gyűrű szövetségéhez", Paul Pogbának köszönhetően.

A francia válogatott és a Manchester United sztárja, amerikai mintára bajnoki gyűrűket csináltatott a világbajnok csapatnak. Pogba maga is gólt szerzett a vb-döntőben, a horvátok ellen 4-2-re megnyert meccsen, a franciák ezzel második világbajnoki címüket szerezték.

Pogba kihasználta az alkalmat, és az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő csapatnak átadta az Amerikában készített, névre szóló darabokat.

"Apró figyelmesség ez annak a csapatnak, amit szinte a családomnak tekintek. Ez semmiség, ahhoz képest, amit a világbajnoki cím jelent. A gyűrűket el lehet veszíteni, de a világbajnoki címet már senki nem veheti el tőlünk" - mondta Pogba.

Természetesen Matuidinek is jutott:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cadeau inoubliable pour un souvenir inoubliable . Merci du fond coeur à la bijouterie @paulpogba

Blaise Matuidi Officiel (@blaisematuidiofficiel) által megosztott bejegyzés,