Társoldalunk:

Az Origo olvasói szerint Szoboszlai nem kezd Szlovákia ellen

2019.03.21. 15:58

Reggeli cikkünkben három kérdésre is vártuk az olvasók reakcióit a csütörtök esti Szlovákia-Magyarország Európa-bajnoki selejtezővel kapcsolatban, Lássuk, hogy alakultak a szavazások.

Az első kérdés a válogatott továbbjutására vonatkozott. Az olvasók minimális többége szerint nem sikerül majd kivívnunk az Európa-bajnoki szereplést Horvátország, Szlovákia, Wales és Azerbajdzsán mellől.

Forrás: Origo

A második kérdés az utóbbi időszakban bombaformába lendülő, mindössze 18 éves Szoboszlai Dominikre vonatkozott, miszerint beteszi-e őt a kezdőbe a szövetségi kapitány, Marco Rossi. Az olvasók pesszimisták ezzel a kérdéssel kapcsolatban is, szerintük Rossi-mester csak a kispadra nevezi majd az ifjú reménységet, aki a Napoli ellen gólpasszt adott az Európa-ligában, majd hétvégén az osztrák élvonalban megszerezte első bajnoki gólját.

Forrás: Origo

Egy dologban szinte mindenki egyetértett, a mentalitásnak sokkal nagyobb szerepe lesz az esti meccsen, mint a taktikának. 

Forrás: Origo

Az Európa-bajnoki selejtező magyar idő szerint 20.45-kor kezdődik Nagyszombatban, a találkozóról az Origo élőben tudósít majd.