Vágólapra másolva!
Egy nagy kupac hó és egy csomó rendőr várja a magyar szurkolókat Nagyszombatban a 20.45-kor kezdődő szlovák-magyar labdarúgó Eb-selejtező helyszínén. Bár csütörtök délután közel 20 fok a levegő hőmérséklete, egy kupac hó még a telet idézi. A stadion környékén egyelőre minden csendes, de a rendőrök jelenléte már mutatja, hogy nagy lesz a készültség.

Kiküldött munkatársunk helyszíni jelentése a szlovákiai Nagyszombatból.

15.00-24.00 között alkoholtilalmat rendeltek el abban a bevásárlóközpontban, amelyet összeépítettek a nagyszombati stadionnal. Ez is egy olyan intézkedés, amely azt mutatja, hogy az esti Eb-selejtező előtt a rendező szlovákok mindent megtesznek az esetleges balhé elkerüléséért.

Ebben a stadionban rendezik a szlovák-magyar Eb-selejtezőt Forrás: Origo

A pálya körül 15 órakor még minden csendes volt, a rendőrök is a fák alá húzódtak. A környéket lezárták, ide csak az jöhet be este, akinek jegye van a mérkőzésre.

Egy rendőr azért szolgálatba helyezte magát Forrás: Origo

A meccs mind a szlovák, mind a magyar válogatott számára óriási jelentőséggel bír. A magyar csapat hivatalos kezdőcsapatát 19.45-kor teszi közzé az MLSZ. Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik bekerül-e a kezdőcsapatba.

Amúgy a múló tél nyomait is felfedeztük a stadion körül.

Egy kupac hó a húszfokos tavaszi délutánban Nagyszombatban Forrás: Origo

A 20.45-kor kezdődő meccset az Origo élőben közvetíti.