Lionel Messi megsérült

Argentina v Venezuela - International Friendly friendly soccer FOOTBALL Spain Argentina enezuela International Leo Messi
Leo Messi of Argentina during the international friendly match between Argentina and Venezuela at Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Spain on March 22 2019. (Photo by Jose Breton/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona hivatalos közleményt adott ki arról, hogy csapatkapitánya, Lionel Messi megsérült az Argentína-Venezuela barátságos mérkőzésen.

A klasszis először játszott a nemzeti csapatban a csúfosra sikerült 2018-as világbajnokság óta, visszatérése pedig borzalmasan sült el. Egyrészt a válogatott 3-1-re kikapott Venezuelától, másrészt Messi megsérült, habár végigjátszotta a mérkőzést. A sérülésről a Barcelona számolt be a közösségi médiában, egyúttal azt is bejelentette, hogy a támadó biztosan kihagyja az argentinok következő, Marokkó elleni barátságos találkozóját.

A hírek szerint Messi lágyéka sérült meg, arról viszont nincs információ, hogy ez pontosan milyen hosszú kényszerpihenőt jelent számára.