A Bayern játékosa még mindig nem fogadta el, hogy Löw többé nem számít rá

fbl Horizontal FOOTBALL WORLD CUP AMERICAN SHOT FREE KICK
(L-R) Germany's defender Jerome Boateng, Germany's defender Mats Hummels and Germany's forward Thomas Mueller line up to make a wall during the Russia 2018 World Cup Group F football match between Germany and Mexico at the Luzhniki Stadium in Moscow. - Germany head coach Joachim Loew dropped a bombshell on March 5, 2019 by announcing that 2014 World Cup winners Jerome Boateng, Mats Hummels and Thomas Mueller are no longer in his plans. (Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP) / ALTERNATIVE CROP
Vágólapra másolva!
A 70-szeres válogatott Mats Hummels, a Bayern München hátvédje szerint van még számára visszaút a német nemzeti csapatba annak ellenére, hogy Joachim Löw meglepetésre két müncheni társával együtt nem hívta be az elmúlt heti Európa-bajnoki selejtezőn a hollandokat legyőző együttesbe.

"Az én fejemben Mats Hummels mint válogatott játékos, nem a szekrény sarkába lett helyezve, ahol soha többé nem találják meg" - jelentette ki a 30 éves futballista a Sport Bild szerdai számában.
Löw március elején jelentette be, hogy nem számít Hummelsre, valamint a 76-szoros válogatott Jerome Boatengre és a Nationalelfben 100-szor szereplő Thomas Müllerre sem. A müncheni trió tagja volt a 2014-es világbajnok keretnek ugyanúgy, mint a tavalyi, oroszországi tornán nagy meglepetésre már a csoportkör után búcsúzó nemzeti csapatnak.

Vajon tényleg látjuk még őket a német válogatott mezében? Forrás: AFP/Kirill Kudryavtsev

"Thomas, Jerome és én is úgy éreztük, hogy másképpen kellett volna közölni ezt" - idézte fel Hummels azt, hogy Löw előzetes bejelentés nélkül kereste fel a három futballistát Münchenben, s tájékoztatta őket a döntéséről.
A védő úgy fogalmazott "fejbe vágta", amit Löw mondott nekik, mert "egyáltalán nem számított" arra, hogy kimarad a válogatott keretéből. Hozzátette, ezzel együtt elfogadta és megértette a szövetségi kapitány döntését.

- hangsúlyozta ugyanakkor Hummels.
A német válogatott múlt szerdán felkészülési mérkőzésen 1-1-et játszott Wolfsburgban a szerbekkel, majd vasárnap este első Eb-selejtező mérkőzésén 3-2-re nyert Amszterdamban a hollandok vendégeként.