Vágólapra másolva!
A onefootball.com összeállította az Európa-bajnoki selejtezők legutóbbi játéknapjának álomcsapatát, amelyben helyet kapott Lovrencsics Gergő is, aki klasszisteljesítménnyel vette ki a részét a vb-ezüstérmes horvátok legyőzéséből.

A onefootball.com szaklap értékelése szerint Lovrencsicsnek nagy szerepe volt abban, hogy a mieink legyőzték a horvátokat, ugyanis leradírozta a pályáról a vb-döntőben is gólt szerző Ivan Perisicet.

Lovrencsics Gergő bekerült a onefootball.com álomcsapata Fotó: Mudra László - Origo

A Fradi 30 éves játékosa illusztris társaságba került: a kapuban az AC Milan szupertehetsége, Gianluigi Donnarumma, a védelem közepén a Barca sztárja, Samuel Umtiti. A középpályára a Chelsea két sztárja, Ross Barkley és Eden Hazard, míg a támadósorba Raheem Sterling és Olivier Giroud is bekerült.

A onefootball.com álomcsapata: Gianluigi Donnarumma (olasz) – Lovrencsics Gergő (magyar), Chris Mepham (walesi), Samuel Umtiti (francia), Nico Schulz (német) – Olekszandr Zincsenko (ukrán), Ross Barkley (angol), Eden Hazard (belga) – Moise Kean (olasz), Raheem Sterling (angol), Olivier Giroud (francia).