Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint közel az egyezség a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának eladásáról. George F. Hemingway, a klub tulajdonosa a DIGI Sport napindító műsorában nem erősítette meg ezt, de azt elárulta, hogy 10 millió euróért hajlandó lenne megválni a Honvédtól.

A Nemzeti Sport Online több, egymástól független forrásból is úgy értesült, hogy a számos üzletágban – így a távközlésben, az energetikában és az informatikában is – érdekelt metALCOM Zrt.-hez köthető cégcsoport veheti meg a Honvéd labdarúgócsapatát és a csapat utánpótlását adó Magyar Futball Akadémiát George F. Hemingwaytől, aki korábban már többször is elismerte, megfelelő ajánlat esetén hajlandó megválni a klubtól és ezzel együtt a Magyar Futball Akadémiától.

„Ha én eladom a Honvédot, azt aznap közleményben fogjuk bejelenteni"

- kezdte George F. Hemingway a DIGI Sport napindító műsorában, aki nem hajlandó beszélni a Honvéd eladásáról addig a napig, amíg valóban el nem adta a Honvédot.

A Honvéd tulajdonosa elárulta, 10 millió euró nem rossz ajánlat a klubjáért, annyiért hajlandó lenne megválni tőle, és ha így tesz, minden bizonnyal kiszáll a magyar futballból, de az is elképzelhető, hogy külföldön szerepet vállaljon.

George F. Hemingway tulajdonos és a gólkirály Eppel Márton miután a Honvéd megnyerte a bajnoki címet Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Ez a számokon múlik, no meg azon, hogy szeretem-e az adott egyesületet.

Ha eladom a klubot, nézőként nem leszek kint a meccseken, mert az új tulajdonost bántaná a jelenlétem, és a szurkolók is összehasonlításokba kezdenének" – tette hozzá George F. Hemingway.