José Mourinho érdekes történetet mesélt őfelségéről, Paul Pogbáról

Mourinho, Pogba
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho (L) reacts as he talks with Manchester United's Belgian striker Romelu Lukaku (C) and Manchester United's French midfielder Paul Pogba during the English Premier League football match between Arsenal and Manchester United at the Emirates Stadium in London on December 2, 2017. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
José Mourinho Portugáliában, egy edzői konferencián mesélt Paul Pogbáról, ezek szerint pedig a portugál még mindig haragszik Pogbára, akitől korábban a helyettes csapatakapitányi tisztséget is elvette.

José Mourinho csak "őfelségeként" emlegette a többiek előtt Pogbát, elmondása szerint már akkor az állásával játszott, amikor megpróbálta megfegyelmezni a világbajnok középpályást, de az biztos, hogy nem a pozitív oldalon szerepelt a vezetőség listáján az, hogy Mourinho és a világ egyik legdrágább játékosa nem ápolt jó viszonyt.

Nem volt minden rendben Mourinho és Pogba között Forrás: AFP/Adrian Dennis

Mourinho tavaly többször is próbált rendet tenni az öltözőben, amikor Pogba kritizálta a csapat taktikáját. Mourinho azt mondta, ameddig ő a menedzser, Pogba karján nem lesz csapatkapitányi karszalag, de elmondása szerint nagyon óvatosnak kellett lennie, amikor Pogba került napirendre.

Mourinho szerint Pogba egy Burnley elleni meccs után nem a csapatbusszal, hanem újonnan vásárolt Rolls-Royce-ával szeretett volna visszatérni Manchesterbe.

"Harminc kilométerre voltunk Manchestertől, egy játékos pedig azt kérte, hogy saját kocsival mehessen haza. Nem engedtem neki, erre ideges lett. Miután megnyertük a meccset, megint megkért. Örültem az eredménynek, annyit kértem, hogy üljön fel a buszra, tíz perccel később szálljon le, hívja oda a sofőrjét, és menjenek. Ez még mindig nem tetszett neki. Elmentem sajtótájékoztatóra, majd mikor indultunk, ott állt a Rolls-Royce a busz mellett. Új volt a kocsi, és őfelsége azzal akart távozni a stadionból. Ezzel mit lehet kezdeni? Tiltsam meg neki? Vagy keménykedjek és akkor mehetek vakációzni?" - tette fel a költői kérdést a hallgatóságnak Mourinho.

A hírek szerint Pogba a Barcelona játékosa akart lenni, de Ole Gunnar Solskjaer érkezésével minden megváltozott.