Társoldalunk:

José Mourinho érdekes történetet mesélt őfelségéről, Paul Pogbáról

2019.04.02. 20:48

José Mourinho Portugáliában, egy edzői konferencián mesélt Paul Pogbáról, ezek szerint pedig a portugál még mindig haragszik Pogbára, akitől korábban a helyettes csapatakapitányi tisztséget is elvette.

José Mourinho csak "őfelségeként" emlegette a többiek előtt Pogbát, elmondása szerint már akkor az állásával játszott, amikor megpróbálta megfegyelmezni a világbajnok középpályást, de az biztos, hogy nem a pozitív oldalon szerepelt a vezetőség listáján az, hogy Mourinho és a világ egyik legdrágább játékosa nem ápolt jó viszonyt.

Nem volt minden rendben Mourinho és Pogba közöttForrás: AFP/Adrian Dennis

Mourinho tavaly többször is próbált rendet tenni az öltözőben, amikor Pogba kritizálta a csapat taktikáját. Mourinho azt mondta, ameddig ő a menedzser, Pogba karján nem lesz csapatkapitányi karszalag, de elmondása szerint nagyon óvatosnak kellett lennie, amikor Pogba került napirendre.

Mourinho szerint Pogba egy Burnley elleni meccs után nem a csapatbusszal, hanem újonnan vásárolt Rolls-Royce-ával szeretett volna visszatérni Manchesterbe. 

"Harminc kilométerre voltunk Manchestertől, egy játékos pedig azt kérte, hogy saját kocsival mehessen haza. Nem engedtem neki, erre ideges lett. Miután megnyertük a meccset, megint megkért. Örültem az eredménynek, annyit kértem, hogy üljön fel a buszra, tíz perccel később szálljon le, hívja oda a sofőrjét, és menjenek. Ez még mindig nem tetszett neki. Elmentem sajtótájékoztatóra, majd mikor indultunk, ott állt a Rolls-Royce a busz mellett. Új volt a kocsi, és őfelsége azzal akart távozni a stadionból. Ezzel mit lehet kezdeni? Tiltsam meg neki? Vagy keménykedjek és akkor mehetek vakációzni?" - tette fel a költői kérdést a hallgatóságnak Mourinho.

A hírek szerint Pogba a Barcelona játékosa akart lenni, de Ole Gunnar Solskjaer érkezésével minden megváltozott.