Társoldalunk:

A Barca is akarta, de a Real Madridhoz igazol a focista

2019.04.05. 15:38

A donDiario nevű spanyol lap szerint a Real Madridhoz igazol a nyáron az Eintracht Frankfurtnál kölcsönben játszó Luka Jovics. Az információk szerint a Barcelona kívánságlistáján is szereplő támadóért 50+10 millió eurót fizet a BL-címvédő.

A lap a Bild egyik újságírójától kapott bennfentes információra hivatkozva írta meg, hogy a fiatal szerb csatár ára 50 millió euró lesz, illetve bizonyos bónuszokkal 60 millióra is felkúszhat az összeg. A mai átigazolási piacot tekintve pedig aprópénz egy 21 éves játékosért ez az összeg, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a Barcelona is élénken érdeklődött Jovics iránt. Sőt, egyes spanyol lapok szerint szóbeli megállapodást is kötött a papíron jelenleg még a portugál Benfica támadója a katalán klubbal, amely így tovább keresheti Luis Suárez hosszú távú helyettesét.

Úgy néz ki, Luka Jovic nyártól a Real Madrid mezében rúghatja a gólokatForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/Ralf Ibing

Jovics – aki a szezonban 37 meccsen 23 gólt szerzett eddig – végül azért dönthetett a Real mellett, mert a kispadra visszatért Zinadine Zidane, a francia edző pedig ragaszkodott a leigazolásához. Az információk szerint azért Jovics sem jár rosszul, 4-5 millió eurót kereshet majd évente.