Társoldalunk:

A Barcelona világklasszis focistája ígéretet tett a Juventusnak

2019.04.08. 16:28

Az olasz La Gazetta dello Sport értesülései szerint a Barcelona horvát világbajnoki ezüstérmes játékosa, Ivan Rakitic a Juventusban folytathatja a pályafutását. A hírek szerint a világklasszis focista már ígéretet is tett a torinói klubnak.

A Barcelona középpályása korábban többször is úgy nyilatkozott, hogy nem kívánja elhagyni a katalán klubot, de a sajtóhírek szerint sok választása nem lesz, ugyanis a vezetőség nem kívánja meghosszabbítani a 2021-ig szóló szerződését.

Ivan Rakitic (jobbra) Torinóba teheti át a székhelyétForrás: AFP/Curto De La Torre

A La Gazetta dello Sport szerint a Juventus ennek hallatán nem tétlenkedett, és felvette a kapcsolatot Rakiticcsel, hogy a távozása estén a Juventusnál folytassa a pályafutását. A torinói klub pedig sikerrel járt, a horvát labdarúgó ígéretet tett, hogy amennyiben eljön a váltás ideje, akkor csak a Juventus jöhet szóba.

A világklasszis jelenlegi piaci értékét 50 millió euróra taksálják, de annak tudatában, hogy két év múlva lejár a szerződése, a Barca pedig nem kívánja meghosszabbítani, akár már idén nyáron ennél az összegnél kevesebbért is Torinóba kerülhet. Ez főleg annak tudatában meglepő, hogy Ernesto Valverde bízik a játékosban, és a katalán szurkolók is nagyon szeretik.