A csókolózó Messi és Ronaldo került az Aranylabdát osztó újság címlapjára

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL BUST
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) looks at Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi during the Spanish league football match between FC Barcelona and Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on May 6, 2018. (Photo by Josep LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
Rendhagyó címlappal jelent meg hétfőn a legfontosabb francia futball szaklap, a France Football. 

Az Aranylabdát osztó francia újság nem akármilyen címlappal készül az esti Bajnokok Ligája-negyeddöntőkre. A Barcelona–Manchester United meccsen Lionel Messi, míg a Juventus–Ajax találkozón Cristiano Ronaldo lép pályára, azaz a Luka Modric előtti utolsó tíz Aranylabdát megnyerő két korszakos zsenik, akik az elődöntők már ismert párosításának köszönhetően adott esetben majd a BL madridi fináléjában találkozhatnak.

Ennek örömére a francia lap a Tvboy néven futó graffitiművész a 2017 április el Clásico előtt Barcelonában felfújt "A szerelem vak" című alkotását tette a címlapjára:

A France Football szerkesztői azonban nem csak a BL-t tartják szem előtt, szerintük éppen itt van az ideje egy kis számvetésnek az elmúlt tíz évben a labdarúgást uraló két zseni munkássága kapcsán. A lap több korábbi sztárfocistát, így Hriszto Sztojcskovot, Jean-Pierre Papint, Jamie Carraghert, Arjen Robbent, Marco Tardellit, vagy éppen Philipp Lahmot is megkérdezte, hogy szerintük ki a jobb a két zseni közül.