Így került Solskjaer taktikai utasítása a Barcelona kapusához

FC Barcelona v Manchester United - UEFA Champions League Quarter Final: Second Leg FOOTBALL MATCH FCB FC Barcelona Manchester United UEFA Champions League Camp Nou Stadium Urbanandsport NurPhoto sports news soccer
Ole Gunnar Solskjćr during the match between FC Barcelona and Manchester United, corresponding to the quarter finals of the UEFA Champions League, played at the Camp Nou Stadium, on 16th April 2019, in Barcelona, Spain. (Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Manchester United kedden a Barcelona otthonában lépett pályára. A katalánok viszonylag simán 3-0-ra nyertek, így ők jutottak a legjobb négy közé a Bajnokok Ligájában. A spanyolok német kapusa, Marc-Andre ter Stegen mindent megtett a sikerért, még Solskjaer utasításait is megszerezte.

A manchesteriek norvég menedzsere Marcus Rashfordnak küldött egy taktikai utasítást papírra vetve, de az angol csatár felelőtlenül, a Barca tizenhatosa környékén eldobta.

Ole Gunnar Solskjaer utasításai így Marc-Andre ter Stegen kezébe kerültek, de minden bizonnyal nem ezen múlt Messiék sikere. Az utasítások alapján 4-4-2-es felállásra váltott a United, Pogba lett a balszélső, de ez a hadrend sem váltotta meg a világot.

A United Solskjaer alatti legnagyobb hullámvölgyében van, hét meccsen ötször is kikapott.