Cristiano Ronaldo már nyáron otthagyhatja a Juventust

fbl Horizontal
Egyelőre nem lesz meg Cristiano Ronaldo hatodik Bajnokok Ligája trófeája, talán éppen ez tudatosult a portugálban a lefújás után
Vágólapra másolva!
Olyan csalódott és dühös Cristiano Ronaldo a Juventus Bajnokok Ligája-búcsúja miatt, hogy sajtóhírek szerint biztosan nem tölti ki szerződését, hanem már nyáron otthagyja a torinói klubot. 

Az olaszok célja a 117 millió eurós beruházással az volt, hogy Cristiano Ronaldo majd ugyanúgy mindent, vagy legalábbis a Bajnokok Ligáját megnyeri a Juventusnak, ahogy tette a Real Madriddal. Ebből az álomból azonban hamar felébresztette a klubot az Ajax, mely a hazai 1-1 után idegenben 2-1-re nyerni tudott, ezzel hazaküldte a Ronaldóékat a negyeddöntőből.

Egyelőre nem lesz meg Cristiano Ronaldo hatodik Bajnokok Ligája-trófeája, talán éppen ez tudatosult a portugálban az Ajax elleni meccs lefújása után Forrás: AFP/Filippo Monteforte

A Corriere della Sera és a Onefootball úgy tudja, a portugál biztosan nem tölti ki 2022-ig szóló szerződését, hanem már nyáron elhagyja az olasz klubot.