Vágólapra másolva!
Huszti Szabolcs az M4 Sportnak adott interjúban elmondta, a legfőbb ok, amiért nem a Fradiba tért haza az, hogy nem kapott konkrét ajánlatot a zöld-fehérektől. Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál nem érti a játékos megnyilvánulását.

Huszti elmondása szerint most csak a Vidire koncentrál, de a visszavonulása után tisztázza majd a pletykákat, de ennek egyelőre nem jött el az ideje. Annyit azért elmondott, hogy nem kapott konkrét ajánlatot az FTC-től, azért nem a fővárosi csapathoz tért haza.

Nem sokat késett a Ferencváros válasza, Orosz Pál szerint volt konkrét ajánlat a klubtól, ezért nem érti Huszti nyilatkozatát.

Orosz Pál nem érti Huszti Szabolcs nyilatkozatát Forrás: Csudai Sándor - Origo

„Azért nem értem Huszti Szabolcs mostani megnyilvánulását, mert gondolom, pontosan tudja, hogy ügynökén keresztül a Ferencváros konkrét ajánlatot tett a havi fizetésére. Ráadásul ennek az ajánlatnak az elfogadása esetén az akkori Fradi legjobban fizetett játékosa lehetetett volna. Ezt az ajánlatot nem fogadták el. Válaszukat tudomásul vettük, és mi ezt a történetet abban a pillanatban le is zártuk" – mondta a Fradi.hu-nak az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

A Ferencváros szombaton 19.30-kor fogadja a MOL Vidit a Groupama Arénában, ahol egy zöld-fehér győzelem esetén négy fordulóval a bajnokság vége előtt 11 pontra nőhetne a különbség a két csapat között.