Társoldalunk:

Kulcsmeccs az NB II-ben a feljutásért

2019.04.21. 13:54

A Vasas labdarúgó csapatát hét meccs óta senki nem győzte le a Merkantil Bank ligában. Az angyalföldiek már csak öt pontra vannak a feljutást érő második helytől, a Gyirmót elleni rangadón két pontra csökkenthetik a hátrányukat.

Szanyó Károly együttese a sírból hozta vissza a idén a feljutási reményeket. A Vasas a szezon elején nem várt vereségeket szenvedett, de a egy hét meccses veretlenségi sorozatot építve már a negyedik helyig jött fel a tabellán és harcban van a feljutásért. A Gyirmót elleni rangadó előtt nyilatkozott a Vasas edzője.

"Kemény mérkőzésre számítok a Gyirmót ellen. Ellenfelünk szerezte a legtöbb gólt az NB II-ben, ráadásul ősszel hazai pályán 4-0-ra kikaptunk tőlünk, így van miért visszavágnunk. Bízom benne, hogy sokan biztatnak majd minket Gyirmóton is, nagy szükségünk lesz rá. Mindent megteszünk, hogy a népes szurkolótáborunknak ezúttal is örömet szerezzünk. Hajdú Ádám még nem épült fel, ő nem léphet pályára, Kovács Milán játéka pedig kérdéses." - mondta Szanyó Károly az együttes honlapjának.

A Gyirmót nincs jó formában, az elmúlt öt meccsből hármat is elveszített és kulcsfontosságú a győzelem. Ha nem jön ma össze a győzelem, akkor a Vasas mellett a Kaposvár is ott loholhat a nyakukban a feljutásért vívott harcban.