Nem akar a Real Madridba igazolni a Paris Saint-Germain sztárja

fbl TOPSHOTS Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe celebrates after scoring his team second goal during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Monaco (ASM) on April 21, 2019 at the Parc des Princes stadium in Paris. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Kylian Mbappé, a francia bajnok Paris Saint-Germain világbajnok labdarúgója kijelentette: nem akar a Real Madridba igazolni a nyári szünetben.

Közelmúltbeli sajtóértesülések szerint Zinédine Zidane, a spanyol csapathoz március közepén visszatért vezetőedző ragaszkodik hozzá, hogy a klub megszerezze fiatal honfitársát. Mindez állítólag kapóra jönne a PSG-nek, hogy a költségvetése ismét megfeleljen az európai szövetség pénzügyi szabályainak.

Mindannyian csodálkoznánk, ha Kylian Mbappé a PSG-ből menne nyugdíjba Forrás: AFP/Franck Fife

Mbappé vasárnap úgy fogalmazott, ő is része a párizsi klub hosszú távú terveinek, és az is szeretne maradni, bár nem tagadta, hogy csodálja Zidane-t.

A Paris Saint-Germain bajnoki címvédése vasárnap délután a Lille OSC döntetlenjével vált matematikailag is biztossá. Este a fővárosiak Mbappé mesterhármasával 3-1-re legyőzték a Monacót, így a húszéves csatár öt fordulóval az idény vége előtt már harminc gólnál jár.

Ennyit legutóbb Jean-Pierre Papin szerzett egy szezon alatt a francia élvonalban, az 1989/90-es évadban.

Mbappé 2017-ben éppen az AS Monacótól érkezett 180 millió euróért, a szerződése pedig 2022 nyaráig szól Párizsban.