Vágólapra másolva!
A gyógyulására „gyúr” Törőcsik András, akinek a rendszeres testedzés elősegíti a felépülését – számolt be róla a Blikk.

Az Újpest 45-szörös magyar válogatott legendája hetente többször tréningezik jó barátja, Pintér István gyúró irányításával a Pénzügyőr SE futballpályáján. Az egykori klasszis focista emellett a konditeremben is állandó vendégnek számít. Az elvégzendő gyakorlatok között a bordásfalra mászás és a medicinlabdázás mellett a fekvőtámasz, a felülés, valamint a kocogás is szerepel. Az a cél, hogy az egykori kiváló támadónak lehetőleg minden izmát sikerüljön jól átmozgatni. A háromszoros bajnok és Magyar Kupa-győztes volt csatár rendkívül elszánt, szeretne teljesen felgyógyulni. Évek óta Budakeszin, a Honvéd Rehabilitációs Intézetben ápolják, miután két agyműtéten is átesett. Fontosnak tartja, hogy mozogjon, esze ágában sincs ellazsálni a foglalkozásokat.

– nyilatkozta mosolyogva Törőcsik András a napilapnak.

Törőcsik András mindent megtesz a gyógyulásért Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Törőcsik Éva, a legendás egykori labdarúgó nővére, amikor csak teheti, ott van testvérével a szanatóriumban. „Jó látni, hogy András egyre jobb állapotban van. Rengeteget jelent számára, hogy a barátai nem felejtették el, a kezdetektől fogva gondját viselik, gyakran látogatják. Annyira sokan segítettek neki, hogy nem kezdeném el felsorolni a neveket, még véletlenül sem szeretnék senkit kihagyni. Mindannyiuknak végtelenül hálás vagyok” – mondta Törőcsik Éva.

Szurkolt a lila-fehéreknek a hét végén

Törőcsik András mindig szívesen látott vendég az Újpest hazai meccsein, korábban örökös VIP-bérletet kapott az NB I-ben jelenleg a negyedik helyen álló klubtól. A múlt heti, a Honvéd ellen 0-0-ra végződött találkozót a helyszínen tekintette meg.