Már egy kupagyőzelmet sem lehet úgy ünnepelni, mint régen

fbl Horizontal
Chelsea's Italian head coach Antonio Conte (R) sprays champagne as his Chelsea players celebrate with the trophy after their victory in the English FA Cup final football match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London on May 19, 2018. - Chelsea won the game 1-0. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Majdnem leírtuk, hogy itt a világ vége, majd, lám megi is tettük, és úgy érezzük, hogy nem lőttünk túl a célon.

Az Angol Futballszövetség (FA) a Reutersnek eljuttatott közleményében tudatta országgal-világgal, hogy az FA-kupa május 18-i döntőjében, ahol a Manchester City és a Watford fog találkozni, a győztes csapat játékosai, először a nagy múltú torna történetében, alkoholmentes itallal ünnepelhetnek majd a gyepen.

"Szeretnénk az eseményeinket minél közelebb vinni azokhoz a szurkolókhoz is, akik nem fogyaszthatnak alkoholt, és gondolnunk kell azokra a játékosokra is, akik vallási okokból, vagy azért, mert még nem töltötték be a 18. életévüket, ugyancsak tartózkodniuk kell a szeszesitalok fogyasztásától" – áll a gondosan megfogalmazott közleményben.

Amiben az is szerepel, hogy a jövőben valamennyi, az FA által szervezett torna döntőjében ez lesz a módi.