Manchesterből erősítheti meg a védelmét a PSG

Horizontal
Spanish Referee Carlos Del Cerro Grande shows a yellow card to Manchester City's Argentine defender Nicolas Otamendi (L) during the UEFA Champions League round of 16 first leg football match between Schalke 04 and Manchester City on February 20, 2019 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia bajnok Paris Saint-Germain már a következő idény keretén dolgozik, a legújabb kiszemelt pedig nem más, mint az angol Manchester City argentin válogatott védője, Nicolás Otamendi. A klasszisért hamarosan ajánlatot tehet a párizsi sztárcsapat.

Az átigazolási hírekben jól értesült argentin újságíró, Hernán Castillo értesülés szerint

a PSG hamarosan komoly ajánlatot tesz az 59-szeres argentin válogatott védőért a Manchester Citynek.

A párizsi együttes a bajnokságot ezúttal is könnyedén húzta be, de a Bajnokok Ligájában képtelen átlépni az árnyékát, idén a Manchester United elleni nyolcaddöntő jelentette a végállomást.

A PSG-nél már most azon dolgoznak, hogy jövőre akár a BL-ben is feljussanak a csúcsra, ennek érdekében pedig szeretnék még jobban megerősíteni a keretet. A hírek szerint Otamendinek fontos szerepet szánna Thomas Tuchel, így

jó eséllyel nyáron klubot válthat a 31 éves védő.

A 30 millió euróra értékelt játékos 2015-ben 45 millió euróért igazolt a Cityhez a Valenciától, a szerződése pedig 2022-ig érvényes Manchesterben.