Társoldalunk:

Ronaldo: Az emberek mindig rám fogják a fegyvert

2019.05.03. 19:59

Az El País terjedelmes interjút készített Cristiano Ronaldóval, aki első torinói évéről mesélt a spanyol lapnak. Az ötszörös aranylabdás beszélt a gazdagságról, és arról is is, hogy a Real Madrid-szurkolók a mai napig visszavárják.

Szerényen kezdte Torinóban

„Az első, amit teszek egy új csapatnál, hogy önmagam vagyok, senki más. A munkamorálom mindig ugyanaz. Alázatosnak kell lenni, és emlékezni arra, hogy nem tudhatunk mindig mindent. Ha elég ügyes vagy, rájössz, mik azok az apróságok, amik fejleszthetnek sportolóként. A Juventusnál tökéletesen beilleszkedtem, látták, hogy nem vagyok csaló" - mondta Ronaldo, aki elárulta, hogy azokban az öltözőkben, amelyekben megfordult, csak a fociról esett szó.

Cristiano Ronaldo 27 gónál jár az idei szezonbanForrás: AFP/Marco Bertorello

Madridban visszavárják

„Mindenki kedves volt velem Spanyolországban. Az adóproblémáimtól függetlenül – amiket nem tudok elrejteni vagy elfelejteni – emelt fővel járhatok. Az életem nyitott könyv. A madridi szurkolók imádnak engem. Tudják, hogy rengeteget adtam a Realnak, és amikor az utcán meglátnak, azt mondják: Gyere vissza, Cris, itt mindig otthon leszel. Szeretem ezt hallani."

A pénz nem boldogít

„A kritikusok azt gondolják, olyan ember vagyok, akinek sosem lehet problémája, és sosem lehet szomorú. Az emberek azt hiszik, ha van pénzed, azt jelenti, hogy nem lehet semmilyen gondod. Hogy lehet Cristiano szomorú, ha olyan sok pénze van? Tudom, hogy az emberek mindig rám fogják a fegyvert, és arra várnak, hogy kihagyjak egy tizenegyest, vagy elrontsak valamit egy kulcsfontosságú meccsen. De ez az élet része. Felkészültnek kell lennem" - tette hozzá Cristiano Ronaldo, aki nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy focista pályafutása után vezetőedző legyen.

(Forrás)