Társoldalunk:

Ronaldo fejesével mentett pontot a Juventus

2019.05.03. 22:28

A Serie A 35. fordulójában a már bajnok Juventus a városi rivális Torinót fogadta. A hazaiaknak már tét nélküli volt találkozó, míg a Torino nagy harcban van a Bajnokok Ligája szereplést érő helyek egyikéért. A vendégek a 19. percben Lukic találatával vezetést szereztek, de Cristiano Ronaldo fejesével a hazaiak a 84. percben döntetlenre mentették a meccset

A Juventus közel a legjobb felállásában kezdte a találkozót, hiába a tét nélküli meccs Allegri edző nem akarta pihentetni a csapat sztárjait. Ennek ellenére a Torino kezdte jobban a találkozót, a 18. percben egy kontra után, a vendégek középpályása Sasa Lukic higgadtan lőtt a kapuba a vetődő Szczesny mellett.

A második félidő közepéig igazi helyzet nélkül zajlott a mérkőzés, de a 84. percben Cristiano Ronaldo mesterien érkezett egy beadásra és kiegyenlített.

A találkozón már később nem alakult ki érdemi gólszerzési lehetőség egyik csapat előtt sem, a Juventus megőrizte a hazai veretlenségét a bajnokságban, míg a Torinónak megmaradt az esélye a Bajnokok Ligája indulásra.

Serie A, 35. forduló:
Juventus-Torino FC 1-1 (0-1)