Íme a világ talán legrosszabb tizenegyese - videó

Rotherham United v Leeds United - Sky Bet Championship FOOTBALL Football League Rotherham United vs Leeds United Saturday 26th January 2019 Sky Bet Championship Soccer PLAYER Sports SPORTS EQUIPMENT Team sport BALL GAME Football player Sport venue SOCCER
Kemar Roofe of Leeds United laments a near miss during the Sky Bet Championship match between Rotherham United and Leeds United at the New York Stadium, Rotherham on Saturday 26th January 2019. (Photo by MI News/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Vasárnap délután az angol másodosztály 46. (utolsó) fordulójában a feljutásért harcoló Leeds United 3-2-re kikapott az Ipswich Town otthonában. A találkozó 2-2-re állt, a 80. percben a vendégek eldönthették volna a három pont sorsát, azonban Kemar Roofe bemutatta a világ talán legrosszabb tizenegyesét. Durva büntetése a sorsnak, hogy a 90. percben megnyerte a meccset az Ipswich.

Az angol focista hibája nem került sokba, ugyanis a Leeds így is a harmadik helyen végzett a Championshipben, ami azt jelenti, hogy Marcelo Bielsa csapata érdekelt lesz a rájátszásban, és kiharcolhatja a feljutást a Premier League-be.