Társoldalunk:

Komoly eltiltást kapott a bírót megütő Milan-játékos - videó

2019.05.07. 17:39

Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Lucas Paqueta, az AC Milan brazil labdarúgója, miután hétfőn este, a Bologna elleni bajnokin megütötte a játékvezető kezét.

A Flamengótól januárban 35 millió euróért szerződtetett középpályás a találkozó 75. percében reagált túl hevesen egy őt ért szabálytalanságra, éles szóváltásba keveredett a bolognai Erick Pulgarral, amiért a bíró sárga lapot adott neki. Amikor Paqueta meglátta a lapot, jobb karjával ráütött a bíró kezére, aki erre felmutatta neki a pirosat.

A brazil válogatott futballista ügyét már kedden megtárgyalta az olasz szövetség fegyelmi bizottsága, melynek három meccsre szóló ítélete azt jelenti, hogy Paqueta ebben a szezonban már nem léphet pályára a milánói csapatban.

Paqueta elvesztése érzékenyen érintheti a milánói csapatot, amely az Atalantával és az AS Romával harcol a Bajnokok Ligája-szereplést jelentő negyedik helyért. Gennaro Gattuso csapata szombaton a Fiorentinához látogat, majd a Frosinonét fogadja, végül a SPAL otthonában zárja a szezont.

Az AC Milan hátránya jelen pillanatban három pont a negyedik Atalanta mögött.