Keményen megdolgoztatja játékosait Jürgen Klopp a BL-döntő előtt

FC Bayern Munich - FC Liverpool Sports soccer CHAMPIONS LEAGUE Munich Liverpool
13 March 2019, Bavaria, München: Soccer: Champions League, knockout round, round of sixteen, second leg: FC Bayern Munich - FC Liverpool in the Allianz Arena. Liverpool coach Jürgen Klopp cheers over the goal to 1-0. Photo: Tobias Hase/dpa
Vágólapra másolva!
Kéthetes intenzív "alapozás" vár a Liverpool labdarúgóira a Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-döntő előtt - mondta Jürgen Klopp vezetőedző.

A tréner ezt megelőzően néhány nap pihenőt ad játékosainak a Premier League vasárnap zárult szezonja után. A Vörösök az utolsó fordulóig versenyben voltak a bajnoki címért, de végül egy pont hátránnyal a második helyen végeztek a Manchester City mögött. A futballisták a jövő héten találkoznak ismét, hogy felkészüljenek a Spurs elleni angol házidöntőre, amelynek az Atlético Madrid stadionja, a Wanda Metropolitano ad otthont június elsején.

- nyilatkozott Klopp a klub honlapján. - "Ezután lesz jó két hetünk a BL-döntő előtti előszezonra. Megcsináljuk, lejátsszuk a meccset, remélhetőleg megnyerjük, hazajövünk, és mindenki megkapja, amit megérdemel."

A tavaly döntős Liverpool hatodszor nyerheti meg a legrangosabb európai klubsorozatot, a csapatot 2015 októbere óta irányító Klopp-pal pedig az első trófeáját gyűjtheti be.