Társoldalunk:

Az FA-kupa-döntő legszebb gólja lett volna, ha nincs az irigy csapattárs

2019.05.18. 20:27

A Manchester City túlnyomórészt parádés játékkal 6-0-ra verte a Watfordot az FA-kupa szombati döntőjében. A találkozón mesterhármast jegyző Raheem Sterling első gólja azonban kicsit belerondít az örömbe.

Az angol válogatott csatár a negyedik futballista lett, aki a torna döntőjében mesterhármast tudott rúgni. Utoljára, 1953-ban még annak a Stan Mortensennek jött össze a bravúr, aki az Aranycsapat elleni 6-3-as találkozón is a kapuba talált.

Sterling a 38. percben szerezte az első gólját, ami viszont a szurkolói emlékezetben - remélhetőleg - örökre Gabriel Jesus nevéhez fog fűződni. A brazil támadó gyönyörűen pörgette el a labdát Gomes kapus mellett, fölött, a labda szépen be is pattogott volna a kapuba, azonban jött Sterling, és teljesen fölöslegesen, centikkel a gólvonal előtt egy jó nagyot belerúgott még a labdába – így az övé lett a gól.

Szerintünk ez egy roppant sportszerűtlen és tiszteletlen megmozdulás volt, de könnyen lehet, hogy mi gondoljuk rosszul, így kíváncsiak vagyunk az önök véleményére is.