Vágólapra másolva!
Tízezren ünnepelték a Ferencváros játékosaival és munkatársaival a klub 30. élvonalbeli labdarúgó bajnoki címét a Budapest Parkban.

A vasárnap délután négy órakor kezdődő program a vártnál is nagyobb érdeklődéssel és lelkesedéssel találkozott a legnagyobb fővárosi szabadtéri szórakozóhelyen, ahol a változékony, igazi tavaszias időjárás ellenére is totális telt ház volt.

Ki lehetett tenni a megtelt táblát a Budapest Park kapujában Forrás: Csudai Sándor - Origo

A szurkolók együtt nézhették meg óriáskivetítőn a csapat idei utolsó bajnoki meccsét, a Puskás Akadémia elleni 1-1-es döntetlent, 19:30 és 20:30 között pedig DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila gondoskodott a hangulatról. A klub busza a 30. bajnoki címet szerző csapat játékosaival valamivel 21 óra előtt gurult be a tetthelyre, ahol már nem nagyon lehetett fokozni a hangulatot.

DJ Dominique (fehér ingben) fűtötte föl a hangulatot a díjátadó előtt Forrás: Csudai Sándor - Origo

A jelen bajnokait a szurkolókon kívül a Ferencváros 50 korábbi, ugyancsak bajnoki aranyéremmel büszkélkedő legendája várta.

A játékosokat Kovács István, azaz Kokó, a Ferencváros olimpiai és világbajnok, profi világbajnok korábbi ökölvívója, valamint a Groupama Aréna hangulatfelelőse, Szasza szólította egyesével a színpadra, hogy ott Csányi Sándortól, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökétől átvegyék a bajnoki aranyérmeket és a bajnoki címért járó serleget.

Minden játékosnak a nyakába került az aranyérem Forrás: Csudai Sándor - Origo

Mindenkit óriási ovációval fogadtak a szurkolók, de Lenadro, Varga Roland, a gólkirályi címet holtversenyben az Üllői útra szállító Davide Lanzafame és Böde Dániel mindenkinél nagyobb ünneplésben részesült. Ahogy a stábtagok közül két legenda is: Gera Zoltán másodedző és Lipcsei Gábor gyúró.

21 óra 16 perckor Böde Dániel a Queen We Are the Champions című örökzöld slágerével kísérve a magasba lendítette a bajnoki trófeát.

Magasban a bajnoki kupa Forrás: Csudai Sándor - Origo

A színpad előtt fel is gyulladtak a fáklyák, amit most Csányi Sándor is elnéző mosollyal vett tudomásul.

Jól mutattak a fáklyák és a bajnoki serleg egy képen Forrás: Csudai Sándor - Origo

Az éremátadással még nem ért véget az este, 22 óra után két sztár lemezlovas, Lotfi Begi, valamint Náksi Attila szórakoztatta a Fradi-tábort.