Újabb holland focista érkezését jelentheti be hamarosan a Barcelona

2019.05.22. 22:30

A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Groningen védekező középpályása, Ludovit Reis spanyol lapinformációk szerint már megérkezett Barcelonába, ahol csütörtökön jelenthetik be a fiatal játékos leigazolását.

A katalán Sport értesülése szerint Reis szerdán érkezett meg az FC Barcelona bázisára, ahol csütörtökön eshet át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. Amennyiben mindent rendben találnak, akkor a 18 éves játékos hivatalosan is a spanyol bajnokhoz kerülhet.

Ludovit Reis hamarosan a Barcelona játékosa lehetForrás: BELGA/AFP/Bruno Fahy

A lap úgy tudja, hogy a holland védekező középpályás öt éves szerződést köthet a katalán együttessel, amely hétmillió eurót fizet majd érte a Groningennek. Nem Reis lesz az első holland igazolása a nyáron a Barcának, amely korábban megszerezte már az Ajaxtól Frenkie de Jongot, és Matthijs de Ligt érkezéséről is lehetett hallani.

Reis már az előző idényben is szerepet kapott a Groningenben, amelyben ebben az évadbank 31 bajnoki meccsen lépett pályára, és nagy szerepe volt benne, hogy a klubja a 8. helyen zárt az alapszakaszban.

Ajánlataink