Böde szerződése megújult a Fradinál, még leülnek beszélni a jövőjéről

BÖDE Dániel
Diósgyőr, 2018. október 27. A gólszerző ferencvárosi Böde Dániel (b) és csapattársa, Davide Lanzafame a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencváros mérkőzésen a Diósgyőri Stadionban 2018. október 27-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója az M1 Ma reggel című műsorának vendége volt, ahol többek között Böde Dániel, Davide Lanzafame, és a vezetőedző, Szergej Rebrov jövőjéről is beszélt.

A ferencvárosi sportvezető úgy gondolja, hogy beváltak a téli erősítések, így a keret nagyjából összeállt a Bajnokok Ligája-selejtezőkre.

Orosz Pál reagált az ukrán sajtó pletykáira is, mely szerint Szergej Rebrovot a török Besiktas vinné.

„Engem senki nem keresett meg ezzel kapcsolatban, tudomásom szerint

de hivatalos információ nem jutott el hozzám" – mondta az FTC vezérigazgatója, aki nem kerülhette ki a kérdést Böde Dániel és Davide Lanzafame jövőjével kapcsolatban. A magyar válogatott támadóval kapcsolatban megerősítette, hogy meghosszabbodott a szerződése.

Böde Dániel és Davide Lanzafame jövője is szóba került Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

„Dani helyzete más, mint Lanzafaméé, mert hét éve a csapat tagja.dni kell, hogy egy évvel megújult a szerződése. Most pihen, aztán majd eldönti, és megbeszéljük, hogy mit szeretne.

Ami Lanzafamét illeti, élő szerződése van, vele kapcsolatban nincs semmilyen kérdés – mondta Orosz Pál.

A teljes beszélgetés az alábbi videóban tekinthető meg: