Kivégezte a Barcát a BL-ben, gyorsan el is hoznák Liverpoolból

fbl Horizontal
Liverpool's Belgium striker Divock Origi (R) celebrates wtih Liverpool's Swiss midfielder Xherdan Shaqiri after scoring their fourth goal during the UEFA Champions league semi-final second leg football match between Liverpool and Barcelona at Anfield in Liverpool, north west England on May 7, 2019. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Liverpool belga válogatott támadója, Divock Origi a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján két gólt szerzett az Anfield Roadon a Barcelona ellen, ezzel el is intézte, hogy a katalán sztárcsapat idén se jusson a döntőbe. Nem csoda, ha ilyen teljesítmény után felkeltette Ernesto Valverde érdeklődését Origi, aki hamarosan átteheti a székhelyét Barcelonába.

A Mundo Deportivo értesülése szerint a Barcelona a Liverpool támadójával,

Divock Origivel szeretné megerősíteni a keretét.

A lap beszámolójából kiderül, hogy Ernesto Valverde olyan focistát keres, aki tökéletesen helyettesíti Luis Suárezt. Erre pedig a 24 éves belga lehet a legjobb megoldás, mivel már többször bizonyította, hogy

csereként is kiváló teljesítményre képes.

Divock Origi jövőre már Barca-mezben lőheti a gólokat Forrás: AFP/Paul Ellis

Origi szerződése egyébként jövőre lejár a Liverpoolnál,

így ha nem hosszabbítnak a játékossal, akkor a Barcelona jó áron veheti meg a 10 millió euróra becsült támadót. A belga focista 2014 óra erősíi az angol klubot, amelyben eddig 97 mérkőzésen 27 gólt lőtt.